TOP 5 seriale preferate

Salut tuturor! Ce mai faceti? V-a fost dor de mine? N-am mai postat de multa vreme pe blog asa ca m-am gandit sa ma revansez fata de voi. Asadar astazi vom face un top, topul serialelor mele preferate, 5 la numar ,bine ele sunt mai multe dar a trebuit sa ma hotarasc. Voi incepe topul de la 5, de la cel care mi-a placut mai putin pana la 1, cel care mi-a placut cel mai mult si va voi face o scurta prezentare a fiecarui serial.
Sper sa va placa !

Locul 5 : 13 Motive ( Drama)

Sunt absolut sigura ca toata lumea l-a vazut si cu siguranta si voua v-a captat atentia toata realitatea cruda din acest serial. Primul sezon a fost lansat pe Netflix pe data de 31 martie 2017, acesta a fost primit pozitiv de catre critici. Ce-i drept si mie mi-a placut la nebunie acest prim sezon, avea absolut tot ce ii trebuia unui serial de tip ''drama'' si mai era si cu adolescenti, iar ceea ce se prezenta in serial relata fix lumea in care traim.În mai 2017, Netflix a reînnoit 13 Reasons Why pentru un al doilea sezon. Filmările au început în iunie și s-au terminat în decembrie 2017. Al doilea sezon a fost lansat pe 18 mai 2018 și a primit recenzii negative din partea criticilor. Cat despre sezonul 2.... Parca nu a mai avut nici o legatura cu sezonul 1, l-am urmarit pana la sfarsit dar , doar cu speranta ca ceva se va imbunatati,dar nu!
Un al treilea sezon a fost anunțat în iunie 2018 și este programat să se lanseze în 2019. Sa vedem cu ce se prezinta asta. 

Locul 4 : Shadowhunters (Action, Fantasy)

Si dupa acesta am fost innebunita la inceput si ca la cel anterior, la sezonul 2 au cam inceput sa scartaie. Acesta in schimb are deja 3 sezoane, cu primul aparut in 12 ianuarie 2016. In iunie, anul acesta serialul a fost anulat insa urmeaza sa mai publice doua episoade in 2019, pentru a incheia povestea cum trebuie.

Locul 3 : Shannara Chronicles (Adventure, Fantasy)

Despre acesta nu am nimic de comentat. Nu pot decat sa il aplaud, pana la momentul deznodamantului care a fost cam absent insa, intregul serial a fost nemaipomenit. In serial este vorba despre un Shannara, un Druid si multe alte creaturi mitologice care ne sunt prezentate in total alt mod decat am fost obisnuiti pana acum. Primul episod al primului sezon a fost lansat pe 5 ianuarie 2016 si ultimul episod din cel de-al doilea sezon pe 22 noiembrie 2017. Pe acesta vi-l recomand din toata inima.

Locul 2 : Lucifer ( Crime, Drama, Fantasy)

In acest serial este vorba de insusi diavolul, care s-a saturat sa isi petreaca viata chinuid oameni in iad si astfel sa isi si execute pedeapsa data de ''tata'' asa cum ii spune el, si anume Dumnezeu. Asa ca a hotarat sa vina pe pamant si unde altundeva decat in minunatul Los Ageles, orasul Ingerilor !
Unde viata de noapte primeaza. Acolo o intaleste pe detectiv Chloe Decker, devenind astfel "colegul sau de investigatii" un asanumit reprezentant al L.A.P.D unde isi foloseste fatuca de monstrulet si unde isi foloseste cea mai cunoscuta replica a lui si anume :'' What do you truly desire?'' . Acesta se indragosteste de ea insa mai tarziu afla ca asta a fost pusa la cale de ''taticul '' inca de la bun inceput asa ca se indeparteaza de Chloe. Sunt multe de spus despre acest serial insa mai bine dati voi un search pe Sf. Google si il si vizionati. Si acesta are 3 sezoane asa ca o sa veti ce urmari, primul a fost lansat pe 25 ianuarie 2016 si dupa ce fusese anulat, s-a scris ca va urma si un sezon 4 care va avea 10 episoade.

  
Locul 1 : Supernatural ( Drama, Fantasy, Horror)

Aici este vorba despre doi frati, Sam si Dean care au urmat meseria tatalui lor si anume ''vanator'' nu va ganditi insa la ceva obisnuit, acestia se lupta cu fiinte supranaturale malefice, de tot felul, inclusiv monstrii, demoni si zei care strabat pamantul. Serialul a inceput in toamna anului 2005 si este in continua miscare, avand 13 sezoane pline de mister si se pare ca o sa apara si un al 14-lea sezon care va avea 20 de episoade si va fi lansat pe 11 octombrie 2018. Enjoi!

Bun, acesta a fost topul meu si cu siguranta va mai urma si altul, sper ca v-a placut!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Povestea lui Anthony-Gabriel (Partea I)

Prima discutie

Povestea lui Anthony-Gabriel (Partea II)